Argazki-Bideotxoa _Argazkiak: Iñaki SUAREZ & Joxe

Erabiltzailearen aurpegia orioarraunean 2017ko api. 24a, 23:35
Argazki-Bideotxoa _Argazkiak: Iñaki SUAREZ & Joxeju OLASAGASTI & Joxemari OLASAGASTI _Musika: Benito Lertxundi & Olaxka_"Mirotzak" _Edukia: 2017-04-22/23_ORIOko BATELAK_EuskadikoTxapelketa_Sestao & Orio _Kronikatxoa: Orio Arraunketa Elkarteak 6 ontzi aurkeztu ditu Euskadiko Batel Txapelketara. Txapelketa jokatu da asteburuan Sestaon, eta Orio Arraunketa Elkarteko arraunlariak bertan izan dira. Herriko 6 ontzik jokatu dute txapelketa, eta 3 podiumera igotzea lortu dute. Kadete mailako emakumezkoen ontziak bandera irabazi du; Ane Arrutik, Jennifer Rodriguezek, Maddi Alkainek, Edith Urangak eta Irati Irastorzak osatutako ontziak finaleko denborarik onena lortu zuen. Horrez gain, kadete eta senior mailako mutilak bigarren postuan sailkatu ziren, eta zilarrezko domina eskuratu zuten. _SAILKAPENAK 7. postua_Haur/Infantil mailako mutilak. 4. postua_Haur/Infantil mailako neskak. 1. postua_(Urrea + Bandera)_Kadete mailako neskak. 2. postua_(Zilarra)_Kadete mailako mutilak. 5. postua_Jubenil mailako mutilak. 2. postua_(Zilarra)_Senior mailako mutilak.

KARKARAk zu bezalako irakurleen babesa behar du aurrera egiteko. Orain arte bezala, kalitatezko eduki libreak eskaini nahi dizkizugu. Euskaraz informatzea da gure eginkizuna, eta zure eskubidea. Izan zaitez KARKARAko laguntzaile, urtean 40 euro besterik ez dira!